Štampa
Pogodaka: 2709

sajamskaPeti sajam školskog i predškolskog izdavaštva Moravičkog okruga održaće se u petak, 13. maja 2016. godine, u OŠ "Kralj Aleksandar I" iz Gornjeg Milanovca .

Sajam će za posetioce biti otvoren u periodu od 11.00 do 14.00 časova, a svi izlagači bi trebalo da dođu u 10.00 časova radi pripreme štanda i dogovora oko izbora pobednika u kategoriji Najuspešnija sajamska promocija.

Školski listovi i izdanja koja se takmiče u kategorijama: Najbolji osnovnoškolski list, Najbolji srednjoškolski list i izdavački poduhvat godine  biće vrednovani naknadno, a pobednicima će u junu biti uručene nagrade. Za sada, kao izlagači su prijavljene sledeće škole:

Molimo škole i predškolske ustanove koje žele da učestvuju na sajmu, a nisu na navedenom spisku, da se obrate školi-domaćinu najkasnije do sutra 10. maja u 14.00 časova, kako bi organizatori imali dovoljno vremena da pripreme sajam na najbolji mogući način. Takođe, ukoliko je neka od ustanova odustala, trebalo bi da o tome obavesti školu-organizatora.