Štampa
Pogodaka: 3203

danica2017Vukova zadužbina iz Beograda, Udruženje „Čuvari dela Vuka Karadžića” iz Čačka, Turistička organizacija Čačak, Regionalni centar za stručno usavršavanje zaposlenih u obrazovanju Čačak i Školska uprava Čačak pozivaju Vas na promociju Srpskog narodnog ilustrovanog kalendara „Danica” za 2017. godinu.

Promocija će biti održana u Regionalnom centru za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Čačak, 29. septembra 2017. godine, u 19 časova. S obzirom na to da će biti reči i o tome kako se „Danica” i „Danica za mlade” mogu koristiti u nastavi, prisustvovanje promociji se može smatrati oblikom stručnog usavršavanja u nadležnosti ustanove, shodno internim aktima obrazovnovaspitnih ustanova.

 

U programu učestvuju: dr Miodrag Maticki, prof. dr Boško Suvajdžić, mr Grozdana Komadinić, akademik Dragutin A. Đukić, Gorica Stanojević, Zorica Lešović Stanojević, Danijela Kovačević Mikić, Mila Mutavdžić sa učenicima OŠ „Sveti đakon Avakum”  iz Trnave i Jasminka Marić Glišović sa učenicima OŠ „Vuk Karadžić” iz Čačka.