zzzPredškolska ustanova „Radost” iz Čačka je 19. maja 2015. g. organizovala, kao i prethodnih godina, završnu priredbu za predškolce u Domu kulture. 
Priredba je imala formu vremeplova, kojim je obuhvaćen period od stotinu godina. Na maštovit i veoma zanimljiv način, ritimičkim igrama i dramatizacijom, deca i vaspitači su publiku podsetili na najznačajnije datume i događaje od otvaranja prvog zabavišta do danas, uz scenski izražajno predstavljanje muzičkih tokova, igara i kostima tokom jednog veka.
Na taj način su gledaoci bili u prilici da se uvere sa koliko kreativnosti, znanja, umenja, entuzijazma i posvećenosti vaspitači i stručni saradnici uče i vaspitavaju decu i kako se, uz vešto rukovođenje i organizaciju posla, uspešno timski radi i sarađuje sa lokalnom zajednicom.
U ovom impresivnom programu učestvovalo je 280 predškolaca koji pohađaju celodnevni pripremni predškolski program i 140 predškolaca koji pohađaju četvoročasovni pripremni predškolski program. A kada su predškolci na kraju priredbe zapevali Himnu predškolaca, čije dve završne strofe citiramo:
 
Odlazimo sada, vaspitači mili,
predškolci se sele – s vama srećni bili.
Odlazimo sada, sredina nam nova,
učitelji, škola, kilometri slova.
 
Odlazimo sada, srce nam se steže,
Novo društvo stiže, duša za vas veže.
Odlazimo sada, moramo otići,
više nismo klinci...
HVALA VAM, VRTIĆI!
bio je to trenutak u kojem su prisutni, uz ponos, radost, ljubav i zadovoljstvo, mogli da osete i drhtaj duše zbog kojeg u očima zablistaju i suze radosnice. Hvala vam, vrtići! Srećan polazak u školu, dragi predškolci! Slike pogledajte na sajtu ove ustanove.