mdZahvaljujemo  direktoru PU „Moje detinjstvo" iz Čačka Suzani Simeunović na dostavljanju dopisa koji u celosti objavljujemo, uz čestiitke za čaroliju u kojoj je uživala mnogobrojna publika:
Završna priredba predškolaca PU „Moje detinjstvo“, koja se tradicionalno održava svake godine, održana je u Domu kulture 20. maja 2015. godine pod sloganom „Moj svet čaroban i lep“. Na priredbi je učestvovalo 570 predškolaca iz 33 predškolske grupe, koji su se predstavili kroz 21 nastup u dva termina, u 17 i 19 časova.
Pored dece koja pohađaju celodnevni pripremni predškolski program u svih 11 objekata PU „Moje detinjstvo“, učestvovala su i deca koja pohađaju pripremni program u četvoročasovnom trajanju u objektima: „Leptirić“, „Kolibri“, „Mladost“, „Biseri“, „Zvončica“, „Bubamara“, „Dečiji gaj“, „Đurđevak“, kao i deca iz Vujetinaca, Mojsinja, Prislonice, Kačulica, Bresnice i Ljubića.Pored predstavljanja svake predškolske grupe na sceni kroz igru i ples, ovogodišnju završnu priredbu posebnom čini i to što je o svakoj predškolskoj grupi snimnjen kratak film, koji na najbolji način oslikava sve ono što su deca stekla u vrtiću, od  jaslica do predšlolskog, odnosno od polaska u vrtić do današnjeg dana.

Priredba je zamišljena kao muzički festival, nalik Evroviziji, gde su deca nastupala uz muziku iz dečijih crtanih i dugometražnih filmova: „Anastasija“, „Mačke iz visokog društva“, „Meri Popins“, „Pepeljuga“, „Rio“, „Snežana i sedam patuljaka“, „Maša i medved“ i drugi.  Zajedno sa svojim vaspitačicama deca su vredno spremala svoje nastupe, a uz pomoć roditelja brižljivo su birali kostime, kako bi publici predstavili svoja znanja, veštine i sposobnosti stečene tokom boravka u vrtiću.
Veliku podršku vaspitačima pružili su članovi radne grupe za organizaciju završne priredbe koji su učestvovali u izradi scenografije, pripremi koreografija, izradi kostima i organizaciji programa priredbe.