Dan prosvetnih radnikaPovodom Dana prosvetnih radnika 8.11.2016. godine u petak 4.11.2016.god. održan je tradicionalni turnir u odbojci u sali OŠ „Božo Tomić“ u Prijevoru.

Na turniru je učestvovalo 8 ekipa: OŠ „Sveti Sava“, OŠ „Tanasko Rajić“, OŠ „Preljina“, OŠ „Božo Tomić“, OŠ „1. novembar“, OŠ “Milica Pavlović“, OŠ „Dr Dragiša Mišović“ i ekipa zaposlenih u lokalnoj upravi grada Čačka.

Posle obavljenog žreba počeo je takmičarski deo. U narednih par sati ekipe su se smenjivale na terenu. Igralo se po kup sistemu, a mečevi su trajali samo po jedan set do 21-og poena. Utakmice je krasio fer plej ali i želja za pobedom.
 
ssavaTurniru je prisustvovalo oko 150 gledalaca koji su gromoglasno navijali za svoje kolege. U finalu su se sastale ekipa uprave grada Čačka i OŠ „Dr Dragiša Mišović“.
 
Pobedila je ekipa OŠ „Dr Dragiša Mišović“ i zasluženo osvojila pehar. Posle završenog sportskog dela upriličeno je druženje i zakuska za sve učesnike.

Ova, već tradicionalna sportska manifestacija koja se održava petu godinu za redom, nije imala takmičarski značaj već je poslužila da se prosvetni radnici na svoj dan opuste u prijatnom i prijateljskom druženju i da se ova tradicija održi.
 
 
Izvor i 1. fotografija: OzonPress