Štampa
Pogodaka: 2985

kreativne radionice 890x395U OŠ “Dr Dragiša Mišović“ u Čačku od 30. januara do 10. februara realizuju se raznovrsne zabavne aktivnosti za učenike u okviru kreativnog raspusta. I to posebno aktivnosti za MLADJE RAZREDE, a posebno za STARIJE RAZREDE (programi linkovani).

Ovo je prva i za sada jedina škola u Moravičkom okrugu koja je tokom zimskog raspusta otvorila vrata svojim učenicima nudeći niz zanimljivih i poučnih sadržaja.

Za vreme zimskog raspusta radi i školska kuhinja, a roditelji podržavaju ovu inicijativu uz velike pohvale kolektivu OŠ “Dr Dragiša Mišović”.

 

To je prilika da deca na interesantan i kreativan način provedu slobodno vreme. Sve aktivnosti za učenike su besplatne i na dobrovoljnoj bazi, a zasnivaju se na entuzijzmu nastavnika i kolektiva škole.

Aktivnosti su osmišljene s obzirom na interesovanje učenika. Mladji uzrasti se zabavljaju uz štafetne igre, lutkarske radionice, igraju se malih detektiva, modelara, kuvara, zabavljaju se uz logičke igre, origami, radionice italijanskog i engleskog jezika.

Stariji djaci igraju šah, uče kaligrafiju, vajanje, slikanje, realizuju se radionice iz svih školskih predmeta, kao i dodatna i dopunska nastava. Organizuju se posete Istorjiskom arhivu i Narodnom muzeju u Čačku.