imagesPrema obaveštenju dobijenom od Desimira Paunovića, predsednika Gradskog odbora „Prijatelja dece” iz Čačka, Opštinsko takmičenje u lepom govoru biće održano 14. marta 2015. godine. Ovo takmičenje će se za učenike iz Čačka održati u prostorijama Regionalnog centra i to u 10.00 časova za prve dve uzrasne grupe (prvi i drugi, odnosno treći i četvrti razred) i 12.00 časova za učenike treće, četvrte i pete uzrasne grupe (peti i šesti razred, sedmi i osmi razred i srednjoškolci). Kolege iz Ivanjice, Gornjeg Milanovca i Lučana treba da prijave organizatore ovog takmičenja Školskoj upravi i „Prijateljima dece”.

 

Pravo učešća na Okružnom takmičenju u lepom govoru imaju učenici koji su ostvarili plasman od prvog do trećeg mesta u svakoj uzrasnoj grupi.

Okružno takmičenje će biti održano 4. aprila  2015. u Regionalnom centru za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju u Čačku u 10.00, odnosno 12.00 časova. Učesnici iz svih opština treba da odrede po jednog člana stručnog žirija i ime i prezime dostave Školskoj upravi i „Prijateljima dece” do 20. marta 2015. godine