zoranIN MEMORIAM: Zoran Ilić

Svaki odlazak je težak -  onaj koji dođe iznenada, bez najave, bez mogućnosti da se za njega pripremimo, još je teži. Zoran je otišao tako: iznenada, bez najave, neshvatljivo, a živeo je čestito, pošteno, nenametljivo, bez ljutnje, bez srdžbe, sa osmehom na licu i sa toplinom u oku. 

Njegov odlazak predstavlja nenadoknadiv gubitak za njegovu porodicu (majku, sina, suprugu), za najbliže prijatelje, ali njegov odlazak je veliki gubitak i za kolektiv OŠ „Milica Pavlović", za čije je interese uvek radio, čak i kada je donosio odluke koje su ga koštale neprospavanih noći. Za Aktiv direktora, Zoranov odlazak znači gubitak dobrog saradnika, sa kojim je bilo lako dogovarati se i koji nikada nije imao loših reči za drugoga.

Za zaposlene u Školskoj upravi u Čačku, njegov odlazak predstavlja gubitak jednog od najprijatnijih, najtiših, najljubaznijih saradnika. Zoran je bio divan čovek i izuzetan profesionalac, osetljiv za tuđu emociju. Izražavamo najdublje saučešće zbog njegovog iznenadnog i neshvatljivog odlaska.