latinica | ћирилица

festival nauke 2023 el. liflet page 001

Posle pauze od skoro tri godine, Festival nauke vraća se na velika vrata koja te vode pravo u NOVO DOBA! Srećni smo što, zajedno sa vama, ponovo možemo da se otisnemo u najveću naučnu avanturu u ovom delu Evrope, punu dobre zabave i interaktivnih naučnih izazova pod sloganom NOVO DOBA! Pandemija, koja je izmenila naše živote, ali i promenila način na koji posmatramo svet oko nas, donela je brojne naučne inovacije i dostignuća zbog kojih se budućnost čini još bližom i stvarnijom. NOVO DOBA sasvim izvesno dočekujemo sa održivim razvojem kao neizbežnom temom koja je, kroz napredak tehnologije i osvešćivanje ljudi, postala prioritet čovečanstva.

Pozivamo te da nam se pridružiš na još jednom Festivalu nauke i otkriješ kako zajedno možemo da učinimo našu planetu boljim mestom za život. Uz to ćemo ti na zabavan način pokazati niz zanimljivih lekcija za bolje razumevanje prirode i još jasnije shvatanje društva.

Podelićemo sa tobom niz korisnih saveta koje možeš da primeniš u svakodnevici i pozvati te da sve ono što naučiš preneseš dalje i umnožiš ga što više puta. Jer samo zajedničkim snagama, uz veliku pomoć nauke i malo solidranosti, NOVO DOBA može da bude bolji svet za sve nas!

Preuzmite informaciju o Festivalu nauke 2023.