latinica | ћирилица

lomaIz OŠ „Arsenije Loma” stiglo nam je obaveštenje o kreativnim radionicama koje su održane tokom Dečje nedelje:

Da ste se početkom oktobra našli u varošici Rudnik, pažnju bi vam privukli dečiji žagor i smeh, u popodnevnim časovima, iz Doma kulture. Četiri dana su se smenjivale kreativne radionice dekupaža, terakote, veza, heklanja i tkanja, izrada predmeta od jute i kartona, izrada nakita od glinamola, reljef u bakru i slikarstvo.
Učenici od prvog do osmog razreda Osnovne škole „Arsenije Loma” imali su prilku da nauče mnogo toga novog, uživajući i iznenađujući se sopstvenim umećima. Ovakve vrste radionica bile su pun pogodak, ispunivši sva očekivanja!
 

klimatske promene efekat stU okviru svojih redovnih aktivnosti, savetnici – spoljni saradnici izabrani na Konkursu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, organizuju SAVETOVANJE za nastavnike biologije i geografije u osnovnim i srednjim školama.
Tema savetovanja: Korelacija u nastavi prirodnih nauka
Datum održavanja sastanka: sreda, 11. oktobar. 2017.
Mesto: Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Čačak
Vreme: od 18 č. do 20 č.

сајт 2Zahvaljujući podršci medija, pesnika, pisaca, muzičara, ustanova kulture i zaposlenih u školama, uspešno je okončan i treći krug okružnog programa stručnog usavršavanja nastavnika Moravičkog okruga Zavičajni pisci u oku profesora 3". Održana je 21 književna aktivnost, uz veliki broj učesnika.

Čestitamo svim nastavnicima koji su učestvovali u programu stručnog usavršavanja, uz zahvalnost onima koji su ih podržali, a čija imena možete pročitati ovde.