latinica | ћирилица

logo maliOŠ „Milica Pavlović“ je nedavno obeležila osamdeset godina postojanja i uspešnog rada. Ova škola, u čijem kolektivu su čak tri pedagoška savetnika (dr Olivera Krupež, Maja Koraksić i Biljana Lukić),  jedina je škola na teritoriji grada Čačka koja je dobila Tempus-projekat (u Moravičkom okrugu, u tom projektu učestvuju još i PU „Moje detinjstvo“ iz Čačka i OŠ „Milan Blagojević“ iz Lučana).

Jake strane u radu ove škole ističe  v. d. direktora Marija Pravdić Nedeljković, koja je za sajt ŠU pripremila spisak linkova o započetim, ili već ostvarenim,  raznovrsnim aktivnostima i projektima:

decaU skladu sa planiranim aktivnostima Podružnice Društva za srpski jezik i književnost Moravičkog okruga, 27. novembra je u OŠ „Sveti Sava“ održano književno veče Satirčno pero prosvetnih radnika.

Učestvovali su profesori čačanskih osnovnih i srednjih škola, ali i učenici OŠ „Sveti Sava“ i Gimnazije.

Program je bio bogat i raznovrstan, a atmosfera prijatna. Autori su se svojim satiričnim tekstovima, iz svog ugla, osvrnuli na našu celokupnu aktuelnu društvenu realnost.

Ceo tekst i fotografije možete da pogledate na sajtu ŠKOLE.

ппт 1 strucno pedagoski nadzorU nedelju 19. novembra 2017. godine u Regionalnom centru za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju u Čačku, sa početkom u 10 časova, prosvetni savetnici Olga Jovančićević (ŠU Užice) i Danijela Kovačević Mikić (ŠU Čačak) održaće obuku „Savetnici – spoljni saradnici i stručno-pedagoški nadzor" za savetnike izabrane na konkursu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i savetnike obuhvaćene Projektom „Share".